Despre noi

Scoala Ta De Soferi doreste sa invite pe toata lumea care are intentia sa obtina permisul de conducere pentru categoriile B sa se inscrie cu incredere in vederea inceperii cursurilor de pregatire.

Ne dorim ca toti cursantii pregatiti in acest cadru sa aibe parte de cele mai bune conditii pentru a putea asimila si invata tot ce este necesar pentru a se putea descurca singuri in trafic.

Interesul scolii este acela de-a oferi calitate la un pret pentru toate buzunarele, care poate fi achitat in rate direct prin scoala pe intreaga perioada a cursului, astfel incat orice cursant sa-si permita si sa termine totul in bune conditii precum si sa fie multumit de rezultate.

Intreaga programa scolara se desfasoara conform regulilor in vigoare iar orice nelamurire sau nemultumire dorim sa ne fie adusa la cunostinta de catre toate persoanele inscrise la scoala fara nici o retinere. Tineti cont ca platiti o suma de bani contra prestarii unor servicii si este normal sa discutam orice problema considerati ca se iveste pentru a o putea rezolva din timp incat sa ramaneti cu o parere buna despre serviciile pe care le ofera scoala. Pierderea unui cursant pe motiv de nemultumire inseamna inca 10 viitori cursanti pierduti deci, nu uitati ca dumneavoastra reprezentati oglinda scolii si tot dumneavoastra reprezentati cartea de vizita a scolii catre alti viitori / potentiali cursanti.

error: Continut protejat!